Relax Club
Image default
Reizen

Kom uitgerust terug van een campervakantie

Heb je de camper al ingepakt voor je volgende reis? Het voordeel is, dat je een aantal spullen al standaard in je camper hebt liggen. Dus denk je dat er niet veel meer valt toe te voegen. Behalve dan wat kleding, toiletartikelen en natuurlijk je ipad of laptop om onderweg contact te houden met de familie. Het idee dat je alles al bij je hebt, geeft je vooraf een ontspannen gevoel, waardoor je ook ontspannen op reis kunt gaan. Met een paar tips voor handige camper artikelen, kun je ook nog zorgen dat je helemaal nergens aan hoeft te denken onderweg. Zo ga je niet alleen ontspannen weg, maar kom je ook echt uitgerust terug.

Wat extra luxe onderweg

Tijdens je vakantie ga je af en toe uit eten, maar je kookt natuurlijk ook graag in je eigen keuken. Met een nieuwe kookcombinatie, waarbij je drie gaspitten hebt en een spoelbak, wordt het koken nog eenvoudiger en meer ontspannen. Je kiest daarnaast voor een bijpassende afvoerplug met een goede afsluitende dop, zodat het water ook echt in de spoelbak blijft staan als je de afvoer afsluit. Om de ruimte in de keukenkastjes optimaal te benutten kun je kiezen voor opvouwbare pannen. Deze camper artikelen zijn niet alleen heel praktisch voor onderweg, maar ze zien er ook nog eens leuk uit als ze op het fornuis staan. Voor een verfrissend drankje na een lange rit installeer je een koelkast met een diepvriezer.

Een goede zithouding voor minder vermoeidheid onderweg

Je hebt een camper gekozen om onderweg veel te kunnen zien, je rijdt dan ook heel wat kilometers in de vakantie. Om uitgerust uit te stappen na een rit met adembenemende uitzichten, of interessante historische gebouwen, zijn camper artikelen die zorgen voor een goede zithouding, ook belangrijk. Kijk voor een extra armleuning zodat je beter zit, of maak het jezelf gemakkelijk tijdens het in- en uitstappen door een draaiplateau onder de stoel te installeren. Dit kan zowel aan de bestuurderskant, als aan de passagierszijde. Voor een nog meer ontspannen houding is er ook een uitschijfbare voetenbank die je kunt monteren onder de bijrijdersstoel.

Veiligheid onderweg

Wat zeker niet aan de standaard uitrusting van camper artikelen mag ontbreken, zijn de verschillende accessoires voor veiligheid onderweg. Je wilt genieten van de vakantie en je niet constant zorgen maken of alles wel in orde is. Dus kies je bijvoorbeeld camper artikelen waarmee je de bandenspanning kunt meten, of een hulpsysteem dat de water-, en gasstand in de gaten houdt. Zo weet je precies wanneer zaken bijgevuld moeten worden en kom je niet voor verrassingen te staan. Ook tegen ongewenste bezoekers kun je met een aantal camper artikelen voorzorgsmaatregelen nemen. Installeer een muizenverjager tegen klein ongedierte. Voor een extra veilig gevoel kun je een laptopkluis installeren en extra sloten op deuren en ramen aanbrengen.

Je brengt veel tijd door in je camper en dus wil je dat het zo comfortabel mogelijk is. Met de juiste camper artikelen kun je ervoor zorgen dat je niet alleen alles bij de hand hebt wat je nodig hebt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je volop kunt genieten van een welverdiende vakantie.