Relax Club
Image default
Reizen

Kies je voor Glamping, dan kies je voor luxe

Ben jij dol op kamperen, maar vind je het lastig om de hele vakantie back to basic te gaan? Heel begrijpelijk, je bent namelijk niet de enige! Tijdens je vakantie is het belangrijk om zoveel mogelijk tot rust te komen, en dat lukt veel mensen niet op een luchtbedje met een toiletgebouw dat ze moeten delen met honderden anderen. Om die reden is glamping enorm aan populariteit aan het winnen. Dit woord is een combinatie van glamour en camping, en slaat op kamperen met extra luxe. Lijkt dat je wat? Lees dan snel verder!

Kamperen met je eigen toilet

Vind jij het ook altijd zo naar om helemaal naar het toiletgebouw te moeten lopen als je naar de wc moet? Kies in dat geval voor een luxe verblijf via Villatent. Daar hebben ze namelijk ontzettend veel verblijven met een eigen toilet en douche, terwijl je nog steeds aan het kamperen bent en dus niet in een huisje zit. Je voelt zo maximaal de verbinding met de natuur, maar hoeft niet in te leveren op luxe. Een glamping vakantie via Villatent garandeert je bovendien een super comfortabel bed, want waarom zou je perse op de grond slapen als je ook een echt bed in een tent kunt zetten? Bij Villatent hebben ze dat helemaal begrepen, en bieden ze je het beste van twee werelden. Lekker kamperen in je eigen tent, maar dan wel met de luxe voorzieningen van een huisje. Iets voor jou?

Hoe maak je glamping in Nederland zo luxe mogelijk?

Heb jij ook zin om op een luxe glamping vakantie te gaan? Glampings in Nederland zijn steeds populairder, en er zijn steeds meer locaties waar je terecht kunt voor dit type vakantie. Maar wat kun je zelf doen om je vakantie wat extra luxe te geven? Maak vooraf een lijstje voor de boodschappen en wat je allemaal moet inpakken, zodat je zeker weet dat jij het ultieme vakantiegevoel gaat ervaren. Pak onder andere luxe verzorgingsproducten in, zoals een gezichts- en haarmaskertje, fijne crèmes en een lekker parfum. Want dat je gaat kamperen wil niet zeggen dat je niet goed voor jezelf hoeft te zorgen! Pak daarnaast ook een hele tas in met allerlei luxe etenswaar, zoals blikjes olijven, sardientjes, lekkere tapas spreads en kruiden die je met olijfolie of roomboter kunt mengen. Honger zul je in ieder geval niet lijden tijdens je verblijf op een van deze zogeheten glampings.

En dan? Achterover leunen en genieten!

In tegenstelling tot het verblijf in een standaard tentje kun je als je voor glamping kiest rekenen op comfortabele stoelen. En dus hoef je alleen nog maar achterover te leunen en te genieten van je vakantie. Neem voldoende boeken of tijdschriften mee, spelletjes om samen met je partner of kinderen te spelen, en vergeet vooral de kaarsjes niet om de boel ’s avonds wat gezelliger te maken. Of je nu kiest voor en van de glampings in Nederland of in een ander land, je komt gegarandeerd super ontspannen weer thuis. Nu al zin in? Direct boeken dan!