Relax Club
Image default
Reizen

5 geweldige activiteiten in Puerto Del Carmen

Iedereen wil het meeste uit zijn vakantie halen terwijl men een fijne tijd beleeft met vrienden of familie. Het verkennen van nieuwe dingen is altijd een geweldige ervaring. Puerto Del Carmen is een prachtige badplaats en een populaire toeristische bestemming op Lanzarote met schitterende uitzichten. Tijdens je verblijf in Puerto Del Carmen is het hebben van een huurauto erg handig. Er zijn vele autoverhuurbedrijven op Lanzarote en je hebt een grote keuze uit de verschillende huurauto’s. Daarom is het belangrijk om eerst een vergelijking van de autoverhuurdiensten uit te voeren. Vergelijk de prijzen van autoverhuur in Lanzarote op autospanje.nl, lees meer en boek hier. Door een vergelijking van de autoverhuurdiensten, zal je een goed overzicht krijgen en de beste huurauto voor je budget kunnen uitkiezen.

Nadat je een huurauto hebt gevonden, wil je natuurlijk weten wat je allemaal kan bezoeken en doen in Peurto Del carmen en dat kom je hieronder te weten.

5 geweldige activiteiten in Puerto Del Carmen

1.      Bezoek het Rancho Texas Park met je kinderen 

Zowel jong als oud kan genieten van een bezoek aan het Rancho Texas Park, hoewel het natuurlijk voor kinderen extra leuk is. Het Rancho Texas Park is een dierenpark waar je verschillende dieren indrukwekkende kunstjes ziet uitvoeren in de vele shows. Je kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven en amuseren. De zeeleeuwen show is de meest bekende entertainment show in het Rancho Texas Park. Dit park is ook verbonden met een waterpark waar je na het bekijken van enkele shows kunt genieten van een verkwikkende duik.

2.      Geniet van een dagtocht op het eiland Lanzarote

Puerto Del Carmen is gelegen op het prachtige eiland Lanzarote. Lanzarote is het oostelijkste bewoonde eiland van de Canarische Eilanden en is een onderdeel van Spanje. Het is een vulkanisch eiland dat 62km lang en 21 km breed is. Er is hier dag en nacht veel te beleven. Zo kan je er vele prachtige stranden en parken bezoeken, je kan er heerlijk wandelen door de weelderige natuur of je kan s ’avonds genieten van het bruisende nachtleven.

3.      Geniet van een prachtig uitzicht op zee in Puerto Calero

Enkele kilometer buiten Puerto Del Carmen vind je Puerto Calero. Het is een luxueuze jachthaven en de meest prestigieuze van de Canarische Eilanden. Je kan hier genieten van een adembenemend uitzicht op de zee en tijdens een cocktail een prachtige zonsondergang aanschouwen.

4.      Maak een ritje in de zee met een onderzeeër

In Puerto Del Carmen kan je genieten van een wandeling langs de kust maar ook een ritje maken in de zee met een onderzeeër. De blauwe onderzeeër is de beste optie voor diegenen die niet kunnen zwemmen of bang zijn om te zwemmen maar wel het zeeleven van dichtbij willen zien. Je kunt ook je kinderen meenemen in de blauwe onderzeeër en ze laten genieten van het onderwaterleven.

5.      Vergeet niet om de nabijgelegen plaatsen te verkennen 

De nabijgelegen plaatsen zijn ook overladen met verbazingwekkende mogelijkheden en leuke trekpleisters, zoals het onderwatermuseum, Aqua Park of het nationaal park Parque National de Timanfaya waar je de vulkanische oorsprong van het eiland kan ontdekken.

Conclusie

Puerto Del Carmen is een van de beste plaatsen om te bezoeken tijdens je vakantie omdat je er veel verbazingwekkende plaatsen zult vinden. Dus boek een vlucht, vergelijk en boek een huurauto en geniet.