Relax Club
Image default
Eten

Vlees, vis of vega; welk soort eter ben jij?

Ben jij een echte bourgondiër die alle soorten gerechten lust? Of ben je juist heel kieskeurig en wil je het liefste één soort gerecht? Lees hier alles over verschillende typen eters en check in welke categorie jij valt!

Verschillende soorten eters

Smaken verschillen, letterlijk! Wat de een een heerlijk gerecht vindt, kan voor jou een absolute no-go zijn en andersom. Over het algemeen kun je eters wel in een aantal categorieën opdelen. Welk type eter ben jij?

De carnivoor

Veel mannen vallen in deze categorie maar er zijn ook meer dan genoeg vrouwelijke meatlovers. Krijg jij geen genoeg van hamburgers, steaks, T-bones, spareribs, sateetjes en sappige biefstukken? Gefeliciteerd, dan ben je in een vorig leven hoogstwaarschijnlijk een T-rex of een ander soort carnivoor geweest. Je eetgewoontes passen dan ook goed bij dit type. Jij zal je bij een restaurant met uitgebreide vleeskaart zoals Grand Café Du Nord bijvoorbeeld helemaal in je element voelen.

De gladde vis-eter

Grapje natuurlijk, want heus niet iedere viseter is een glad type. Maar je vindt vrijwel alle soorten vis lekker. Dit type kan vaak opgedeeld worden in twee subcategorieën, namelijk de witviseter en de vette-viseter. Witviseters zijn gek op kabeljauw, tilapia, pangasius en koolvis. Daarnaast heb je de vette-viseters. Val je binnen deze categorie, dan houd je hoogstwaarschijnlijk van zalm, kibbeling, paling, haringen en heilbot. Tot slot heb je ook nog een derde categorie; de schaalvissnacker. Deze categorie houdt vooral van mosselen, kreeften, krabben en oesters. Deze eters staan onder meer bekend om hun verfijnde smaak en liefde voor het goede leven.

De doe-maar-plantaardig-vegan

De vegan lifestyle is steeds meer in opkomst en er zijn steeds meer mensen die een dag vegan eten inbouwen in hun dagelijkse eetgewoonten. Hartstikke goed voor de aarde natuurlijk en het scheelt ook vaak in kosten, omdat plantaardige gerechten vaak goedkoper zijn te bereiden dan gerechten met vlees of vis. Deze eter maak je blij met seizoensgroenten, veel vers fruit en groene alternatieven voor vlees en vis.

De ik-wil-alleen-maar-toetjes-eter

Skip jij het liefst alle voor- en hoofdgerechten en ga je het liefste gelijk door naar de toetjes? Dan ben jij een echte ik-wil-alleen-maar-toetjes-eter. Officieel is dit natuurlijk geen echt eterstype, maar ongetwijfeld ken je of ben je zelf iemand die perfect binnen deze categorie zou passen. Schaam je vooral niet, want stiekem zijn heel veel mensen dit type eter!

 

En? Welk type eter ben jij? Het is natuurlijk ook mogelijk dat je een combinatie van deze eters bent, dan lust je hoogstwaarschijnlijk alles van bovenstaande. Krijg je honger van dit artikel? Je kunt direct reserveren bij dit restaurant in Kaatsheuvel om jouw volgende restaurantbezoekje te plannen.

 

https://grandcafe-dunord.nl/