Relax Club
Image default
Eten

Foodies opgelet: Ontdek de verborgen juweeltjes van de Kaatsheuvelse restaurantwereld

Ben jij een échte foodie en kun je geen genoeg krijgen van culinaire verrassingen op je bord? Dan is dit artikel voor jou, want hier beschrijven we de verborgen juweeltjes van de Kaatsheuvelse restaurantwereld.

De Molen

Het authentieke restaurant ‘De Molen’ is gevestigd in een monumentaal pand (letterlijk in een molen) waardoor je in een hele bijzondere ambiance kunt dineren. ‘s Zomers kun je gebruikmaken van het buitenterras en in de winter kun je binnen heerlijk lunchen en dineren. De gerechten zijn wat exclusiever, dus als je van luxe dineren houdt, is dit beslist een restaurant waar je geweest moet zijn.

Grand Café Du Nord

Op zoek naar een leuk en betaalbaar restaurant in Kaatsheuvel? Dan kun je reserveren bij Grand Café Du Nord. Dit restaurant heeft een gevarieerde keuken en je kunt er terecht voor zowel pasta’s als salades en vis- en vleesgerechten. Een van de bekendste gerechten van dit populaire restaurant is de ‘Josper grillburger’. Dit is een burger die op een speciale manier wordt klaargemaakt, waardoor je een uiterst sappige burger voorgeschoteld krijgt. Overigens worden er meerdere gerechten met de Josper klaargemaakt, dus als je niet zo van de burgers bent, maar wel van andere vleesgerechten, kun je alsnog van een echte ‘Josper’ genieten.

Het wapen van Kaatsheuvel

Het Wapen van Kaatsheuvel bestaat uit een Grand Café en een Steakhouse. Waar het Grand Café gespecialiseerd is in uiteenlopende gerechten voor lunches en diners is het Steakhouse gespecialiseerd in, hoe kan het ook anders, vleesgerechten. Het Wapen van Kaatsheuvel ligt ook dicht bij de Loonse en Drunense duinen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is na een dagje wandelen in de natuur.

Ichi Asian Food Cuisine

Gelegen aan de Marktstraat in Kaatsheuvel vind je Ichi Asian Food Cuisine. Hier kun je terecht voor ‘fusion Cooking’ oftewel een combinatie van verschillende culinaire stijlen in één keuken. Hier kun je allerlei soorten sushi bestellen en afhalen. Ben je dus fan van de Aziatische keuken? Dan is Ichi Asian Food Cuisine een aanrader voor jou.

 

https://grandcafe-dunord.nl/