Relax Club
Image default
Audio

Geluidscabines: de ideale oplossing voor muzikanten en podcasters

Is muziek maken jouw middle name? Of praat je graag de leukste podcasts aan elkaar? Dan is een geluiddempende cabine echt iets voor jou. Hiermee verbeter je jouw muzikale output en kun je in alle rust jouw podcasts opnemen.

Stilte voor de (muziek)storm

Een geluidscabine is als een stilte voor de storm. Of beter gezegd: stilte voor een wervelwind aan fantastische muziek! Door handig gebruik te maken van een geluiddempende cabine kun je jouw eigen sound tot in perfectie verbeteren, zonder dat iemand daar last van heeft. Een basic of PRO geluidscabine van Esmono Sound zorgt er namelijk voor dat jouw geluid gedempt wordt voor de buitenwereld. Tegelijkertijd ervaar je in de geluidscabine een fantastische askoestiek! Overigens kun je ook voor een EXCELLENT geluidscabine kiezen, voor de beste isolatie. Net wat jouw voorkeur heeft. Zo geef je die muziekstorm dus maximaal effect mee en blaas jij je publiek volledig omver met jouw vetste tracks.

Geef mij maar rust voor de podcast

NIets zo irritant als een podcast waarin je allerlei achtergrondgeluiden hoort, die niet in de opname thuishoren. Dit wil je natuurlijk tot een minimum beperken, daarom is het aan te raden om jouw podcasts in een geluidscabine op te nemen. Dit filtert de ruis van buitenaf weg en het zorgt er ook voor dat jouw uitzending gedempt wordt voor iedereen buiten de geluidscabine. Ideaal dus als je in een rustige omgeving jouw uitzending wilt maken!

Test het zelf!

Wil je weten hoe het in het echt is om in een geluidscabine te staan en muziek te maken? Kom dan naar een van de testlocaties voor geluidscabines om een test te doen. Zo ervaar je zelf hoe het is om in een geluidscabine jouw opnames te maken en kun je inschatten of een geluidscabine iets voor jou is.

 

https://esmono.nl/