Relax Club
Image default
Antiek

Zakelijke lunch in Zwolle? Drie tips

Waar kun je als zakenman of -vrouw in Zwolle terecht voor een goede lunch? In dit artikel geven we je drie tips. Het allerbeste is natuurlijk als je zelf thuis kunt lunchen, maar soms kan dat helaas even niet lukken. Bijvoorbeeld omdat je agenda zo vol zit, dat je ook tijdens je lunch break collega’s en zakenpartners dient te spreken.

Tip 1. Zoek een goed lunchrestaurant

Als je een zaken-lunch gaat doen, dan is ons eerste advies om het goed te doen. Kies daarom een goed restaurant uit voor je zakelijke lunch.

Een van onze persoonlijke favorieten in Zwolle is Restoranto voor een zakelijke lunch in Zwolle. Bij Restoranto is namelijk niet alleen het eten van hoog niveau, maar ook de bediening is altijd tip top.

Tip 2. Bekijk de menukaart voordat je boekt

In Zwolle zijn er meerdere goede restaurants waar je kunt lunchen. Hoewel ze allemaal goed zijn, zijn er grote verschillen tussen deze restaurants.

Een goede manier om onderscheid te maken tussen deze restaurants is door de menukaart te bekijken. Zeker als jij of een van je lunch-partners een bepaald dieet heeft, kan het menu een groot verschil maken.

Soms staat het menu direct op de site. In andere gevallen kun je het op Google of op The Fork vinden. Weer in andere gevallen kun je een foto van het menu in de reviews vinden.

Sowieso is het aan te raden om de reviews goed te bekijken. Hiervoor kun je terecht op algemene platforms als Google, Facebook en Yelp. Ook op The Fork en andere specifieke review sites kun je goed terecht. Kijk hierbij niet alleen naar het aantal sterren en andere getallen die een indicatie geven van hoe goed of hoe duur het restaurant is. Juist door de reviews te lezen krijg je vaak een goed beeld van hoe goed het werkelijk is. Door de laagst beoordeelde reviews bovenaan te filteren, krijg je vaak het beste een beeld van de dingen die wat minder zijn aan het restaurant.

Tip 3. Betaal niet te veel

Je kunt natuurlijk de hoofdprijs betalen voor een zakelijk lunch. Zwolle heeft weliswaar niet zoveel keus als steden als Amsterdam en Rotterdam, maar ook in Zwolle kan je behoorlijk wat flappen moeten lappen als je op zakelijke lunch gaat.

De uitdaging is daarom om een restaurant in Zwolle te zoeken met een goede prijs/kwaliteit-balans. Dat is een van de redenen dat onze voorkeur uitgaat naar Restoranto. Hier krijg je een mooi gerecht op tafel, is de bediening vriendelijk en professioneel en is de rekening niet exorbitant hoog.

Andere tips die jij hebt voor een zakelijke lunch in Zwolle horen we graag in de commentaarsectie. Zo kunnen we altijd van elkaar leren wat voor andere goede restaurants er zijn.

https://restoranto.com/nl/lunch-zwolle/